Observatören och tidslinjerna i fjärrsyn

Remote Viewing är en metod där varje person kan lära sig sin förmåga att se över tid och rum.

Om man sysslar med kvantfysik uppstår genast en fråga: Om jag genom enbart observation kollapsar en vågfunktion, dvs. skapar verkligheten – vad uppnår jag då med Remote Viewing?

Var går gränsen mellan att bara uppfatta och observera? Jag kan inte heller simma utan att bli blöt.

Och vad används Remote Viewing egentligen till? Att se det förflutna? Och sedan? Om jag bara uppehåller mig vid det förflutna kommer min framtid att bli som mitt förflutna var. Vill jag ha det?

Är fjärrvisning den nya underhållningsshowen? Konsumtionen av en fjärrskådares session som jag helt enkelt konsumerar som en ny bok?

Skulle det inte vara mycket vettigare att se på framtidens möjligheter? Något som verkligen för oss framåt? Något som sedan också kan genomföras?

Är framtiden bestämd? Knappast, om du inte tror det och inte vill ändra något i ditt liv. Icke-domesticerade djur “vet” instinktivt tre dagar i förväg att en jordbävning kommer att inträffa på deras plats och lämnar platsen. De enda som fortfarande befinner sig i farozonen med hans intelligens är vi människor. Och vi tycker att det är smart?

Vi behöver träning, som Remote Viewing, för att återerövra denna förmåga. Och vad gör vi sedan med detta verktyg? Titta på aktiekurser? Titta på vad andra gör? Varför inte använda dina egna färdigheter i dina egna utvecklingsprojekt?

Vad innebär det att se andra framtider eller andra tidslinjer? Det är bara logiskt om vi också vet hur vi ska ta oss dit.

En förutsättning för detta är att jag litar på mina fjärrskådningstillfällen och agerar därefter. Detta kräver förmågan att förändra mig själv eller viljan att göra allvarliga förändringar i mitt liv.

Om jag inte ändrar något kommer ingenting att förändras.

Jag kan höra rösterna igen som säger: “Men du kan inte förändra världen eftersom…”. Vi kanske börjar med oss själva i “liten” skala? Jag kan bara ändra det “stora” genom att börja med det lilla. Och varje förändring, hur liten den än är, börjar förändra framtiden – min framtid.

Och varför utövar du Remote Viewing?